Laia Nadia
Estem a dilluns (quasi dimarts) i jo encara no havia fet la crònica de Targasonne... per què?? Doncs fàcil, perquè en Ferr, l'Aleix i el Poussin (pollito) ja han fet la crònica del cap de setmana! I com sempre, les tres juntes sumen la perfecció en fotos, resums i plasmació del bon rollete...

Foto: Aleix Vilardebò

Però per aquest motiu volia ensenyar-vos el "making-off" de Targasonne, els moments de descans i de repòs epitelial (de pells que tarden de 3 a 7 dies en recuperar-se completament, depenent del desgast...)

Durant els descansos la guitarra d'en Montero deixava sonar les millors melodies i cançons. Al mateix temps, l'Ivan i en Txetxu preparaven el berenar per poder seguir afrontant les llargues estones d'escalada (en Güllich pensa que és un berenar extrany; ho cuinen amb un encenedor i hi posen un munt d'espècies.... això sí, sempre ho emboliquen amb un tovalló finet!)

L'Aleix gaudint de la dolça veu de Montero's band

L'Ivan i en Txetxu preparant el berenar

El cap de setmana va ser fantàstic, bona companyia, 2 bungalows grans com palaus, i una temperatura de cine (menys a les nits, que el fred calava que donava gust!).

Com bons escaladors vam alimentar el cos dels millors menjars i líquids, com TWIX que ens va portar en Serra (fins i tot n'hi va donar a en Güllich!!), de cerveses (que per a tots nosaltres són com l'Aquarius d'en Dominique) i de poussin a les fines herbes (no cal que us digui que ni jo ni en Ferran en mengem d'aquests fiambres, però cal explicar-ho per evitar malsentesos!). Bé... sí, de tant en tant bebiem aigua (aprofitant que ens rentàvem les dents...) i que en una ocasió vam dinar-berenar-sopar calent (tot en un àpat) una pasta "al gust".

Exemple gràfic de dieta equilibrada

La convivència va ser fantàstica, com un "gran bounano", amb toquetejos (tot entre bous!) i adredonings!

El bou que ho veu tot....


Doncs fins aquí el making-off, que més val que pari o això es posarà roooooosa rooooosa roooosa.
Etiquetes de comentaris: edit post
6 Responses
  1. Per fi algu que li dona un toc mes femeni i alhora simpatic, nosaltres som mes, encadena para aquí y para alla y catapum chinpum.

    he rigut molt amb la cronica, ets una artista com demostres sempre.

    Ara a recuperar perll que aixo no te freno.


  2. Laia Nadia Says:

    hi hi hiiihihihi!
    M'en alegro que t'hagi agradat, i és que ja que m'he fet un bloc rosa... almenys que sigui per alguna cosa!! Aviat penjaré les fotos i veuràs que n'hi ha alguna de simpàtica!! Freno???? què és això del frenooo?? A la Laia ja no hi ha qui la pari!!


  3. LETICIA Says:

    Carai quin making off mes currat! a veure si coincidim algun dia i escalem juntes. Crec que la que m'ha d'ensenyar ets tú, eh? com li tibes! va, ens veiem. Salut i bona setmana santa!


  4. Laia Nadia Says:

    i tant, Leti, ja en tinc moltíssimes ganes!! I què va, de tibar-li res de res, són les fotos que estan fetes amb una bona càmara i per un bon professional!! jejje!


  5. txetxu Says:

    Molt però que molt bona crònica.....quin fart de preperar berenars!!....jiji

    ens veiem aviat!!


  6. Marieta Says:

    doncs que es posi rosa! tu no paris, guapa! ;)


Publica un comentari a l'entrada