Laia Nadia
Quan més penses que tothom és feliç, que la gent fa i deixa fer, cau per algun bloc el típic anònim "amargat i infeliç" que es posa amb algú.
Si hi ha alguna cosa que no soporto és aquesta manera d'actuar, tant cobarda i pèssima.

El perfil de l'ANONYMUS és tant simple que podem reconèixe'l facilment, aquí us posaré uns quants exemples:

 1. Signa sota algun nom absurd o d'algú que podries conèixer (tipus Coyote, Txetxu, etc)...
 2. És molt probable que escrigui amb la llengua que no li és habitual (si és català escriu en castellà, si és alemany escriu en anglès, si és castellà ho fa amb algun accent no propi en ell, etc. )
 3. Parla amb la gran convicció que el que ell diu és la veritat absoluta (si és així, hauria d'estar orgullós/a de signar amb el propi nom!).... si jo hagués descobert que la terra és esfèrica no m'amagaria darrera un anònim, està clar!
 4. Normalment no té cap imatge "avatar", evidentment perquè li porta massa feina buscar una imatge "absurda" d'acord amb el nom que s'hagi posat.
 5. Es dedica a anar posant "zizaña" per diferents blocs que ni tant sols es llegeix habitualment, només ho fa quan veu que pot atacar directament a alguna persona que està anomenada en aquell post en concret.
 6. Viu amargat, buscant i rebuscant informació d'aquell a qui enveja.
 7. Normalment rabia d'allò que els altres fan i que ell/a no ha pogut o ha arribat a fer.
 8. I finalment i per acabar, l'anonymus és un "chupa-charcos y vuelca-ollas" que la unica cosa que li dona sentit a la seva pròpia vida és fer-la amargant i trista.
12 Responses
 1. oscar Says:

  hola bonica!!!!!!!!!! estic d'acord amb tu! els anònims són uns cobards-tocs pèbrots, segurament insatisfets sexualment i sense cap tipus de futur professional!!!
  Per cert: estàs pa comerte en la foto...del rotllo espia cachonda!!!!!!!! MUA!!!!!
  LETI


 2. shabash ! Says:

  hahahahah!! però què diussss???? si no sóc jo!!! juaaaaaaas!!!! la intenció no es d'espia cachonda sinó de macarrilla anònima que s'amaga sota una perruca i unes ulleres!


 3. txetxu Says:

  m'estas comparant amb el coyote? o es que ha posat algo amb el nom de txetxu?.....boníssim el post.

  P.D:sòc el Sergi.....jajaja


 4. Domènec C Says:

  Lo de "chupa-charcos y vuelca-ollas" es lo mes gran que e sentıt en molt temps!!!Felıcıtats pel post,m*ha encantat!!pensa que hı ha molt AMARGAO per la vıda ı dısfruten amargant als altres!!!Pobres ınfelıços mascachapas !!Segueıx aıxı!!!
  Un petonas desde turkıa,meu ı dels altres dos nomades!!!Saluddd!!!


 5. shabash ! Says:

  Amooooors!!!!
  Txetxu: tu coyote????!?! nooooooo, ni parlar-ne!! el que passa és que en un altre bloc també ha deixar un comentari de l'estil un tal xexu (és veritat, jo ho havia escrit malament!!) sorry!!!!!
  Domènec mon amour!!!!: boníssim també lo puto mascachapas, juoooooos, trrrrremenduu!!!!! Ja ho saps, d'amargats n'hi ha per qualsevol lloc, lo important és que no ens afecta a nosaltres!!
  Petons grotescos per a tots tres!


 6. LETICIA Says:

  Es important tambe resaltar el perfecte equilibri entre el valor o quantitat de veritat que hi ha en les seves paraules, i el minuscul i atrofiat tamany de les seves pilotes!
  OSCAR


 7. shabash ! Says:

  Oscar: juaaaaaaaas!!! estas fet un filòsof!!! M'encanta!!!! salut i petons! 8. shabash ! Says:

  gràcies a tu, bou!!! no canviis! smuaaaaaaaksss!


 9. TRanki Says:

  HEEHHE...

  1) lA ESPIA MOLT TXUNGA NO SEMBLA...PO MOLA.

  AL TRAPO:

  Crecq ue els anònims SI QUE LLEGEIXEN els blogs...n'hi ha de TONTOS ( pocs) i n'hi ha de TORRACOLLONS a sac,que es deuen repassar HORES i HORES elq ue un diu a veure COM podendonar-li la volta o en quin punt t'has equivocat o posat una COMA equivocada enlloc de un punt.

  En general crecq ue són fruit de la AMARGOR, la INFELICITAT i la FRUSTRACIÓ de veure un BON FLOW del qual es veuen incapaços de participar...

  se siente bows...!


 10. shabash ! Says:

  juaaas!!
  Tranki: no la veus massa txunga???? osti tu, hauré de comprar-me una txupa de cuir!
  crec que de sinònims de torracollons, frustrats, infeliços, amargats, etc no ens en faltarien!!!
  Per la resta,com dius tu: BON FLOWWW I A FLWWWIR com cal!!
  ;P
  Salut boww!!


 11. txetxu Says:

  de totes maneres el millor insult és la indiferència......no?


Publica un comentari a l'entrada