Laia Nadia
Un divendres més he pogut sumar-me a l'experiència de veure grabar de nit... i... això comença a ser un vici!



La previsió anunciava mal temps pel cap de setmana i nosaltres teniem fam de tornar a grabar sota els focus i els cables com dies enrere.

L'Aleix truca a en Ferran i li proposa uns canvis de plans... "i si en lloc de grabar dissabte ho fem aquesta nit de divendres?" - "Puta mare bou, a les 17h ens trobem allà i després us quedeu a dormir a casa! "- "ok, fet! Ens veiem!".

Així que a les 17h en Ferran i en Güllich em passen a recollir per l'escola (que surto petada!!) i marxem cap a Roda per trobar-nos amb l'Aleix, en Txetxu, en Serra, en Domènec, en Met i en Manya. Més tard arriben la Leti (que just acabava d'encadenar "Fisical" - FELICITATS!- i que per fí ens hem conegut!!) amb l'Òscar i en Guillem, i que s'hi queden una bona estona.... jajaj, que fanàtics!

Mentres ens acompanya el sol començo a provar ( i a obrir) una travessia amb en Txetxu (que segur que acabarà sortint!) i una fisura molt guapa just a on es fa el diedre (que els bows ja tenen calada!).

Quan comença a fer-se fosc, els terra s'inunda de cablejats i s'aixequen els trípodes amb els focus, la càmara, les llums i... acció!

La paret queda il·luminada i l'equip de Bou-lder fan els ultims retocs a les idees que tenen al cap, com el travelling i la posta en marxa.

Els escaladors: en Met, en Domènec i en Ferran, tots tres disposats a escalar tantes vegades com sigui necessàri per tal de contentar al director (Aleix) i al seu assistent (Txetxu)!

Al galliner hi estem en Serra (ajudant del travelling), en Montero (amb la guitarra), l'Ivan i jo, animant i preparats pel que faci falta!

Així que una vegada més, m'he oblidat del cansansi de la setmana i he pogut estar el costat d'aquests bous que em fan riure tant!

Etiquetes de comentaris: edit post
10 Responses
  1. Jajajja.
    Li estas pillant el gust a aixo de comentar la jugada fora del vegetarianisme.

    Molt maca l'entrada, sempre amb la teva etiqueta que et caratteritza.

    SRRRRRMUAKSSSS


  2. Laia Nadia Says:

    jejeje! Tu que em veus amb bons ulls!! Gràcies boww! Ets el meu mestre!


  3. Aleix Says:

    carai, sembla que us conegueu... al princicpi no sabia qui erets i pensava... d'on ha tret les fotos? jajjaa. un peto Laia (merci per l'hospitalitat)


  4. Laia Nadia Says:

    Jajaja, que TRRREMENDUU ets!! Ja ho saps que casa nostra és casa vostra (com diu en Sisa!) i que aquí sempre hi tindràs fanatisme i un matalàs!


  5. txetxu Says:

    Eeeeiiiii!la travesia acabarà sortint, i la fissura tb!!......va ser un divendres de puta mare, bon rodatge, bones rises amb l'ajuda imprescindible de Montero's band....jajaja.....i una excusa més per compartir bones experiències....el finde que meeeeeeees.....

    P.D:lo extrany de tot es que no dormissim en un crashpad....jajajaja.....merci per l'altell


  6. Marieta Says:

    si es que portes una gran bloquera dins...ho sé ;)
    Com m'alegro que t'hagis animat de nou!!!


  7. LETICIA Says:

    hola boua! jo tambè estic molt contenta de tenir una nova companya de matalàs! però sincerament, no crec que t'hagi de posar gaire al dia, eh? je je! tens una pinta de tibar-li, nena!!!!!!!!! va, ens veiem a Targasonne? Petonets. Bona setmana


  8. Laia Nadia Says:

    quèèèèèèe!! veniu a Targa???`
    AAaaaai ostres que bé!!! No saps com m'has alegrat el dia!!
    I tant que ens veiem doncs!! Una abraçada i fins mooolt aviat!


  9. LETICIA Says:

    Si les previsions pinten bé, potser ens hi passem (fa molt de temps que no hi anem). Però nosaltres no ens quedaríem a dormir, passariem el dissabte i prou.Ja saps, amb el nen és tot més complicat! buf!
    Ja ens direm algo. Bona nit.


  10. Jaimito Says:

    Aloooo!!! Ja esta. Ja t'he trobat. Ara mateix et poso un link al meu bog. Bona cronica!!!!!! aquest cap de semana sera genial, de ben segur, i els quatre de la semana vinent encara mes. Ja en tinc moltes ganes!!!!jejejejejeje.
    Posa-hi moltes ganes i ja veuras com a Targa encadenes coses maques. Un petonas


Publica un comentari a l'entrada