Laia Nadia
Fa temps que no em posava uns peus de gat, fa temps que no sortia a escalar... l'excusa era bona... ESTAVA EMBARASSADA! :)

Avui, però, ja fa 4 mesos que vaig parir (exactament va ser ahir, dia 23) i mica en mica he anat sortint i he intentat tocar un xic de roca.

6 dies després de parir anàvem a Targassonne, setmanes més tard a Malniu, més endavant sortides a prop de casa o ben lluny, com a Cavallers, i d'aquí 2 dies marxem cap a Annot. Tot al seu temps, shanti shanti... :)

Setmanes abans de parir al tresor més gran de la família, l'Arlet, m'arribaven a casa 2 carnets de DonaAlpina!!! En Ferran ens els havia fet de sorpresa! Quin regal! :D

DonaAlpina és una entitat esportiva sense ànim de lucre que vol promocionar els esports de muntanya per les dones. (sense deixar de banda als homes -amics, companys, marits i fills-!!). Fan sortides, cursos, descomptes, etc de les quals pots beneficiar-te si et demanes gratuïtament el carnet de DonaAlpina.

Però la sorpresa no acaba aquí... pocs dies després de rebre els carnets, la Carme Maganyana ens proposa fer FILLOLA DE DonaAlpina a l'Arlet!!! Ostres tu!!! quina il·lusió!!!



Així doncs, us adjunto el link de la FILLOLA de DonaAlpina, la nostra filla, la nostra flor de primavera, el nostre tresor... :)

Les fotos són cortesia de Paz Sriphova, fotògrafa professional, especialitzada (entre d'altres) en fotografia de  bebès, famílies, bodes i muntanya.

Gràcies a en Ferran per fer-nos el carnet,
gràcies a la Carme per fer Fillola a l'Arlet,
gràcies a Paz per cedir-nos totes les fotografies
... i gràcies a tots vosaltres per haver llegit aquest post tant important per a mi.


4 Responses
  1. Gràcies a tu per compartir aquesta aventura amb mi i amb l'Arlet


  2. Laia Nadia Says:

    :) sense paraules amore... et dic el mateix, gràcies!



  3. Jaimito Says:

    Moltes felicitats per aquests dos grans regals:

    El 1er, per descomptat, aquesta nena tan bonica que teniu; te uns ulls increibles!!; és guapissima!!!
    El 2on aquest regal, aquest previlegi de que la vostra filla si la fillola d'aquesta entitat que tan representa per les dones.


    M'alegro moltissim que estigueu tan be tots tres.
    T'estimo molt Laia, us estimo molt a tots tres

    Mil felicitats!!!!!


Publica un comentari a l'entrada