Laia Nadia
Cada vegada que hi torno penso el mateix; no em cansaria mai d'anar als boscos del Montseny. Divendres proposo anar el diumenge al Montseny. L'Oscar no tarda ni 2 segons en contestar: "perfecte!" i la Leti somriu dient-li "jeje, que bé, ja teniem pensat anar-hi algun dia d'aquests, ok!". En Ferran i en Met evidentment també s'hi apunten sense pensar-s'ho.

A les 10.30 arribem al Montseny, parada obligada al bar (dels moteros) a fer un cafè i a pillar un entrepà que ens endurem per dinar.

Fa fresqueta i estem contents perquè segur que hi haurà bon tacte. Avui el forro pot ser "un gran amic"!

Arribem al Morou, molts blocs i línies per provar... ummm, tenim feina!

Amb la Leti provem i ens fem amb alguns blocs, són durs i la pell ràpid s'en ressenteix. Plaques, fisures.... això d'empotrar fa mal però ja m'agrada! Els bous proven blocs més explosius i durs, estem tots junts, cobrint-nos i animant-nos mútuament.

Mentres ens barallem amb el picachu en Guillem ens ajuda a deixar ben nets els cantos, gràcies petit bou-suricata, què fariem sense tu? jeje, està fet un crac!

A la placa, en Met, en Ferran i l'Oscar escalfen fent la línia de l'esquerra en 3 versions diferents, i li donen pegues i més pegues provant de fer-la en línia recta, però la regleta no sembla tenir "bon tacte".


Ens movem cap al bloc on hi ha l'Edmon perquè és un dels objectius de l'Oscar. Camara preparada per grabar l'encadene i ànims de tots per donar-li força! Bou, l'has encadenat!! Felicitaaats!


Finalment fem via a l'Ensaimada Russa, on en Met repeteix el bloc i on juntament amb l'Oscar proven la travessia.
Tornada als cotxes caminant amb les fulles caigudes dels arbres fins als genolls. Com sempre, un regust boníssim, màgic....
Parada obligada al bar d'espinelves per celebrar l'encadene de l'Oscar.
Laia Nadia
Tot va començar amb una inocent proposta de l'Òscar "... vam estar en un bunga molt guapo molt aprop de cavallers... podriem anar-hi algun dia". En Ferran respon al moment "ok, compta amb nosaltres!" i en Met afegeix "siiii.... som-hi!". En Manya i el Txetxu comenten que també s'hi apuntaran. Es presenta una sortida guapa!

Finalment hi anem la Leti, l'Òscar, en Guillem, en Met, en Canals, en Ferran i jo, i incloem a l'equip el Buster i en Güllich! El Txitxi està lesionat i no vindrà i en Manya tampoc.... ooooh....!
Quedem a les 8h a Manresa i d'allà fem via fins a Boí. Descarreguem els trastos al Bungalow (caseta de fusta rollo Hansel i Grettel sense vernissar) i anem cap a la zona del Bosc a provar alguns blocs.
Tothom està motivat i fort, però jo tinc estic una mica migranyosa i fer força em descoloca.... així que pràcticament només lluito a una placa tècnica i deixo els blocs més durs per l'endemà. Tot i així provem amb la Leti (que si que li apreta!) un bloc sit en un esperó (6b) i algun altre que està aprop del "camp base" i ens hi deixem un 50% de les pells. Mentrestant, els bous s'enduen blocs durillos a la butxaca!
Es fa tard i anem cap al bunga a descansar i fer unes birrilles tots plegats. Al càmping ens trobem amb el Maki i el Tato, l'escapada cada vegada es presenta millor! Iuuju! Abans però, parem al bar del càmping on venen unes mores gegants.... i en Guillem comenta que: "tinc una molt bona idea.... podriem fer CONTIFURA de mores" jejeje! qui pot resistir-se a comprar-ne unes quantes??

El segon dia tornem al bosc i la Leti encadena el 6b al segon pegue! Felicitats boua!!! Jo segueixo lluitant a la placa, s'em dona prou bé i m'hi sento a gust! En Ferran i en Met marxen a fer una via llarga (Vagabundos del Dharma, 6c) de la que en Ferran m'havia intentat convèncer dies abans que l'acompanyés. Com que encara estic molt fluixeta i tinc poca pila li proposo a en Met que l'acompanyi ell (jeje, així em trec un "marrón" de sobre i puc anar a blocar tranquilament). Al migdia ens reunim tots de nou i celebrem l'encadene de la via, la primera que fa en Met després de fer un "cursillo" accelerat amb l'instructor Ferran!! Comenten que la via és molt guapa i que han haugut d'apretar més del que pensaven (estan fets pols!)... tot i que m'en alegro de no haver-hi anat no deixo de pensar que m'hagués agradat estar en forma per haver-la fet!... mmmm.... quina enveja! jeje!

A la tarda anem al prat i és brutal!! Faig blocs senzills i guapíssims. En Ferran encadena un bloc altíssim completant així el dia. Felicitats Booouarro!

La Leti es baralla amb un bloc explosiu que el següent dia resoldria en pocs pegues i que jo en tardo uns quants més per encadenar-lo. Leti estas molt forta! jeje... guapa!

Arriben el Maki i el Tato i ens barallem amb una placa supertècnica que només encadena el Maki després d'una infinitats de pegues. Tots li cridem: "Venga Maki, que ya lo tienes, tira tira!!! Vaaaaaa! Bieeeeen bou!!! Felicidades campeón!". Una experiència boníssima, bon flow i molts riures! Aquest parell són la "polla"!

Es fa fosc i tornem al càmping després de despedir-nos d'en Met i el Canals que ja tornen cap a Vic. Quina pena!! Met, t'haguéssis hagut "de posar malalt" i no anar a currar! jeje!

Per acabar l'ultim dia fem un matí de descans i anem a caminar per Taüll i a jugar al parc amb en Guillem (que també li toca!). A la tarda tornem al prat i amb un 90% de pells llimades i amb esparadrap a la punta dels dits seguim blocant. Amb la Leti ens treiem una txintxeta guapíssima i explosiva i ens quedem amb poc power per seguir tibant a fondu. Anem fent cosetes senzilles fins que ja no podem amb el dolor! uoooooou! grrrrrrrrrrr! L'Òscar i en Ferran proven i encadenen alguna coseta, el cansament comencem a notar-lo tots plegats! Sobre les 21h la pluja ens fa fora i retornem al camp base, tomàquet amanit de l'hort del germà de l'Oscar i demà serà un altre dia!


En resum, una escapada brutal, amb molt bon flow i amb ganes de repetir! Merci a tots/es per la vostra companyia!
Etiquetes de comentaris: 4 comentaris | edit post